GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Koen Images nieuws Regulier nieuws

Website in nieuwe mobiele versie

Na het publiceren van de vernieuwde website www.KoenGomes.nl, was het natuurlijk ook de beurt aan de mobiele versie van de vernieuwde website. De functies die je kunt vinden als desktop versie blijven natuurlijk ook voor de mobiele versie onveranderd. Daarnaast is de mobiele Lay-Out aangepast zodat de website net zo blijft als de Desktop versie. De nieuwe mobiele website is vanaf heden dus makkelijk en goed leesbaar en te zien via je telefoon. De recente nieuwsberichten blijven boven in zicht. Zoeken en de menubalk kun je bovenin alle pagina’s vinden. Daarnaast kun je natuurlijk ook de mobiele website vertalen in alle wereldtalen.

Onderaan kun je overschakelen naar de Desktop versie via je telefoon. De nieuwe mobiele versie van www.KoenGomes.nl maakt het vanaf nu dus ook mobiel leesbaar én bereikbaar!

 

Binnenkort verschijnt ook meer informatie over de nieuwsbrief die komen gaat.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate