GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Wie wordt Rabo talent van 2016?

Zoals ieder jaar wordt op Indoor Brabant het nieuwe Rabo Talententeam bekend gemaakt. Het Rabobank talententeam is een team van circa 12 tot 14 ruiters tot de leeftijd van 25 die hun discipline op bijzondere wijze uitvoeren en dus als meest getalenteerde ruiters van Nederland behoren binnen de disciplines Dressuur, Springen, Eventing en Para-Dressuur. De geselecteerde ruiters krijgen in dat jaar kansen en mogelijkheden om zichzelf te kunnen ontwikkelen door onder andere trainingen te volgen bij grote namen, krijgen lezingen en georganiseerde educatie dagen en veel meer om te kunnen ontwikkelen.

Tijdens Jumping Amsterdam in Januari 2017 wordt het Rabo talent van het jaar bekend gemaakt wie zich het meest heeft bewezen over het jaar. Niet alleen de ruiters en coaches beslissen daar over, want ook jij kunt stemmen op hét Rabo talent van het jaar.

Persoonlijk krijgt Jill Huijbregts mijn stem, mede door haar vele successen op gebied van sport door onder andere als jongste amazone van Nederland mee te rijden op Internationaal senioren niveau op Indoor Brabant en het CHIO Rotterdam, wat tevens als Olympische observatie gold, maar ook op gebied van PR (Publieke relaties) door haar kijkje als topsport te vergoten aan de buiten wereld via haar Youtube kanaal en www.byjill.eu

Ook jij kunt op Jill of een van de andere talenten stemmen via www.rabotalentvanhetjaar.nl

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate