GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Geen categorie

Happy New 2017!

2017 staat op het punt van beginnen, en dat betekent een nieuw jaar vol verrassingen en uitdagingen! 2016 verliep succesvol met een hoop mooie en minder mooie momenten.

Ik heb dit jaar veel opdrachten mogen afleveren voor vele ruiters en bedrijven. Ook heb ik dit jaar meer wedstrijden dan ooit bezocht en ben van plan dit ook in 2017 weer voort te zetten, en misschien wel te overtreffen en hoop ook in 2017 weer mooie opdrachten te kunnen afleveren. Plannen voor 2017 zijn o.a. de Europese Kampioenschappen voor de jeugd in Roosendaal, het EK U25 in Lamprechtshausen en het EK Dressuur voor senioren in het Zweedse Göteborg. Ook de SEA Games in Putrajaya, Maleisië, voor het Filippijnse team staat in 2017 op de planning.

Ik wil iedereen bedanken voor een geweldig jaar, met nieuwe ontmoetingen en ervaringen. Ik wil hierbij ook iedereen een prachtig 2017 wensen en dat het vooral een gezond, gelukkig en succesvol jaar mag worden waarin grenzen worden verlegd en het allemaal nóg kleurrijker mag worden! En voorzichtig met vuurwerk afsteken 😉

Happy New 2017!

Koen Gomes

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate