GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Event Info

Event Info: Jumping Amsterdam

Event Info is een nieuwe rubriek dat informatie geeft over de desbetreffende wedstrijd dat gaat plaats vinden waar Koen aanwezig zal zijn. Omdat Jumping Amsterdam al voor de deur staat, vind u hier alle informatie over Jumping Amsterdam. U kunt tevens informatie vinden over de wedstrijd in onze agenda.

Website: www.jumpingamsterdam.nl | E-Mail

Adres:  Amsterdam RAI, Europaplein 22, 1078 GA Amsterdam | Tel. nr: +31 (0)20 549 1605

Deelnemerslijsten: FEI Entries | Jumping Amsterdam

Startlijsten/uitslagen: SCG Visual

Kaartverkoop/Tickets

Programma 2017

Vraagprogramma’s FEI: Internationaal Springen | Internationaal Dressuur

Internationale Spring- juryleden: Harrij Braspenning (NED) 3*- President, Netty Thijsse-van Zanten (NED) 3*- Member,  Laura van de Graaf (NED) 3*- Member, Janneke Petrie (NED) 3*- Member, Elizabeth Scott (IRL) 3*- Foreign.

Internationale Dressuur- Juryleden: Mariëtte Sanders- van Gansewinkel (NED) 5* – President, Monique Peutz-Vegter (NED) 4*- Member, Susanne Baarup (DEN) 5*- Member, Raphael Saleh (FRA) 4*- Member, Andrew Gardner (GBR) 5*- Foreign.

Indoor Show | 26/29-1-2017 | CDI-W/CSI4* | CDN Para Dressage, CDN GPU25, CDN Small Tour Dressage, CSN Show-Jumping, Bixie for Children |

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate