GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Regulier nieuws

Database online

Het duurde even, maar de nieuwe database van Koen Gomes- Paardensportfotografie is online. Er werd de afgelopen tijd hard gewerkt om de website mooi te krijgen en in te richten. Op dit moment worden alleen de albums en foto’s aangevuld en nog de nodige details worden verbeterd.

In de database kunt u alle voor u geselecteerde foto’s vinden van de afgelopen paardensportevenementen waar Koen is geweest. De komende tijd zal dit worden aangevuld met al bekende en nieuwe foto’s. Ook komt er nog een speciale zoekmachine en kan je foto’s geheel op selectie vinden. Daar wordt nu nog hard aan gewerkt om dat in orde te krijgen. Hou de website dus goed in de gaten voor de nodige evenementen en nieuwe foto’s. Daarnaast vind je ook enkele¬†recente foto’s op Facebook. Mocht u eventuele interesse hebben in foto’s, kunt u ten alle tijden contact opnemen. De database is tot stand gekomen via Adobe Photoshop ‘MyPortfolio’ en wordt/is door Koen zelf gemaakt en ingericht.

Uiteraard hoor ik graag naar de reacties of eventuele verbeterpunten, die u hieronder in een reactie kunt vermelden.

Klik hier om door te gaan naar de DATABASE van Koen Gomes- Paardensportfotografie. (Link: koengomes.myportfolio.com)

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate