GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Jumping Amsterdam 2017; kippenvel

Het was weer een bijzondere editie. Jumping Amsterdam in de RAI was ook dit jaar weer een overweldigend succes waarbij het kippenvel dik op je armen stond. Alle dagen genoten van topsport, shows en de absolute Amsterdamse gezelligheid met grote feesten op de vrijdag- en zaterdag avond. De 59e editie was dus ook dit jaar wederom een groot succes.

Koen was zelf op alle dagen aanwezig en heeft alle Dressuur rubrieken (op de Subli Cup jonge paarden na) gefotografeerd en was tevens fotograaf voor de Internationale website Horse2Rider van de Deense Charlotte Mogensen.

De Dressuur rubrieken kenden dit jaar wel een van de beste deelnemers lijst aller tijden tijdens de wereldbeker dressuur. Ruiters als Isabell Werth Carl Hester, Patrik Kittel en Edward Gal stroomden af op de altijd perfect georganiseerde wedstrijd in de Amsterdamse RAI. De CDI-W Reem Acra FEI World Cup Qualifier, de zesde van het seizoen, werd gewonnen door favoriet Isabell Werth met de Oldenburger merrie Weihegold OLD die ruim 90% noteerde in de Grand Prix Freestyle. Waar Minderhoud nog tweede werd in de Grand Prix op vrijdag, zo werd hij vijfde in de kür. Edward Gal veroverde een vierde plaats in de Grand Prix Freestyle. Andere favorieten als Carl Hester en Patrik Kittel maakten beide hun succes waar door als tweede en derde te eindigen.

Diederik van Silfhout won beide Lichte Tour rubrieken met een groot Nederlands belofte; Expression. Ruim 75% in de Prix st. George en ruim 81% in de Intermediaite I Freestyle. Denise Nekeman noteerde ruim 72% in de U25 Grand Prix 16-25 en eiste daarmee de overwinning voor de ruiters onder de 25 jaar op.

Aankomende dagen zullen foto’s worden toegevoegd op de website en meerdere fotoverslagen worden geplaatst. Ook op Facebook kun je Koen Images op de hoogte houden van de laatste foto’s.

Isabell Werth | Weihegold OLD (GER) – Winner of the 6st leg of the Reem Acra FEI World Cup Qualifier in Amsterdam (NED) | Copyright Koen Images
Edward Gal | Glock’s Voice (NED) – Fourth in the 6st leg of the Reem Acra FEI World Cup Qualifier in Amsterdam (NED) | Copyright Koen Images

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate