GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Event Info

Event Info: Indoor Brabant

Event Info is een nieuwe rubriek dat informatie geeft over de desbetreffende wedstrijd dat gaat plaats vinden waar Koen aanwezig zal zijn. Omdat de 50ste editie van Indoor Brabant al voor de deur staat, vind u hier alle informatie over Indoor Brabant 2017. U kunt tevens informatie vinden over de wedstrijd in onze agenda.

Website: http://www.indoorbrabant.com | E-Mail

Adres:  Brabanthallen, Diezekade 2 5222 AK ‘s-Hertogenbosch | Tel. nr: 043 352 15 00

Deelnemerslijsten: FEI Entries | Indoor Brabant

Startlijsten/uitslagen: SCG Visual

Kaartverkoop/Tickets

Programma 2017

Vraagprogramma’s FEI: Internationaal Springen | Internationaal Dressuur

Internationale Spring- juryleden: Harrij Braspenning (NED) 3*- President, Netty Thijsse-van Zanten (NED) 3*- Member,  Willem Jan Luiten (NED) 3*- Member, Freddy Smeets (BEL) 4*- Foreign. Course Designers: Louis Konickx (FEI4), Henk Linders (FEI3), Quitin Maertens (FEI3)

Internationale Dressuur- Juryleden: Mariëtte Sanders- van Gansewinkel (NED) 5* – President, Isobel Wessels (GBR) 5*- Dietrich Plewa (GER) 5*- Member, Jacques van Daele (BEL) 4*- Member, Annette Fransen-Iacobaeus (SWE) 5*- Foreign.

Indoor Show | 09/12-3-2017 | CDI-W/CDIU25/CSI5*/CIX-Arena | CDN Para Dressage, CSN Show-Jumping, CDN Dressage, Nationale iertallen-dressuur | Surprise show |

Koen zal als persfotograaf aanwezig zijn voor Horse2Rider (www.Horse2Rider.com)

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate