GOMES Media

Media Management and marketing | Global media production

Nieuws

Eerste keer studio foto’s

Er stond een nieuwe uitdaging te wachten. Dit keer geen paarden of evenementen, maar een fotoreportage in een fotostudio. Een mooi experiment om te kijken hoe mij dit zal afgaan met compleet ander zelf geregisseerd licht en een vaste achtergrond. Deze studio opdracht is voortgekomen uit een schoolopdracht.

Mijn model was Nena Heemskerk, mijn medestudent. We hebben eerst doorgenomen wat voor foto’s wij graag wilden en vanuit welke hoeken we zouden gaan werken. Vervolgens heb ik door middel van de studiolampen het licht bepaald.

“Ik vond het een onwijs leuk experiment om te kijken of dit iets voor mij was en hoe dit mij af ging aangezien ik nooit met studiolampen werk en zelf al nooit studiofoto’s maak, dat maakte het voor mij extra leuk en extra spannend. Ik ben onwijs blij en trots op het resultaat en ga zeker kijken of ik dit in de toekomst meer kan gaan doen. Daarnaast had ik een geweldig model en medestudent wat het werk extra leuk maakt!”.

 

Kijk en oordeel zelf! Ik ben erg benieuwd naar de reacties.

© | Koen Gomes
« 1 of 6 »

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koen is all-round in media. He has been passionate about the (equestrian) world for many years and travels all over the world. He works currently for different national federations worldwide and studies international politics.
Translate