GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Regulier nieuws

Ook Nederlands team voor Uggerhalne bekend

Na de bekendmaking van het Nederlands team voor CDIO5*-NC Compiège in Frankrijk van 18 tot en met 21 mei is nu ook het Nederlands team bekend gemaakt voor de daarop volgende Nations Cup wedstrijd in het Deense Uggerhalne. Vier Nederlandse ruiters zullen de eer hoog moeten houden in deze reeks landenwedstrijden.

Het Nederlandse team bestaat uit: Katja Gevers met de 17- jarige Thriller, Danielle Heijkoop met de 11- jarige Badari, Lynne Maas met de 16- jarige Uranium W en Margo Timmermans met de 10- jarige Catch Me.

Katja Gevers reed onder meer in Vidauban, Falsterbo en Aachen onder de Nederlandse vlag in de Nations Cup. Danielle Heijkoop zit ook in het team voor Compiègne, maar heeft eerder al in Rotterdam en Aachen gereden in de CDIO5*. Lynne Maas reed in 2014 mee in Vidauban in de Nations Cup. Margo Timmermans kwam ook al meerdere keren aan start in de Nations Cup waaronder in Hagen, Falsterbo en Compiègne vorig jaar.

De wedstrijd in het noorden van Denemarken wordt georganiseerd door Andreas Helgstrand die grootste plannen heeft met het geheel nieuwe evenement. Eerder liet hij al weten dat het moet gaan lijken op het ‘Horses and Dreams’ in het Duitse Hagen. Naast de landenwedstrijd Dressuur wordt er ook een landenwedstrijd springen georganiseerd en meerdere Internationale rubrieken naast de landenwedstrijden. Hiervoor komen onder meer Diederik van Silfhout, Joyce Lenaerts en Danique Swinkels (pony’s) uit.

 

Bron: Koen Gomes

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate