GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Event Info

Event Info: CDIO Compiègne

Event Info is een nieuwe rubriek dat informatie geeft over de desbetreffende wedstrijd dat gaat plaats vinden waar Koen aanwezig zal zijn. Omdat CDIO Compiègne Equestre 2017 al voor de deur staat, vind u hier alle informatie over CDIO Compiègne. U kunt tevens informatie vinden over de wedstrijd in onze agenda.

Website: http://compiegne-equestre.com/ | E-Mail

Adres:  Compiègne Forest, 5001F Avenue du Baron Roger de Soultrait, 60200, Compiègne – Frankrijk | Tel. nr: +33 6 21 18 33 91

Deelnemerslijsten: FEI Entries | WST

Startlijsten/uitslagen: World Sport Timing

Kaartverkoop/TicketsGRATIS TOEGANG

Programma 2017

Vraagprogramma’s FEI:  Internationaal Dressuur

Internationale Dressuur- Juryleden: Raphael Saleh (FRA) 4* – President, Susanne Baarup (DEN) 5*-Member, Stephen Clarke (GBR) 5*- Member, Henning Lehrmann (GER) 4*- Member, Annette Fransen-Iacobaeus (SWE) 5*-Member, FRancis Verbeek- van Rooy (NED) 5*-Member, Yuri Romanov (RUS) 4*-Member, Barbara Ardu (ITA) 4*-Member, Andrew R. Gardner (GBR) 5*-Member, Annick Dauban (FRA) 3*-Member, Alban Tissot (FRA) 4*-Member, Hans-Christian Matthiesen (DEN) 5*-Member, Mariëtte Sanders- van Gansewinkel (NED) 5*-Member, Maria Colliander (FIN) 4*-Member, Anne Gribbons (USA) 5*-Member, Irina Maknami (RUS) 4*-Member, Jean-Michel Roudir (FRA) 5*-Member, Sunil Shivdas (IND) 3*-Member, Magnus Ringmark (SWE) 4*-Member, Francisco Guerra-Diaz (ESP) 4*-Member, Orsolya Hillier (HUN) 4*-Member, Jean-Pierre Tuloup (FRA) 3*-Member, Lionel Du Tranoy (FRA) 3*-Member, Maribel Alonso de Quinzanos (MEX) 5*- Foreign.

Appeal Commitee: Mariette Withages-Dieltjens (BEL) Ret.-President, Uwe Mechlem (GER) Ret.-Member, Victoire Mandl (AUT) Ret.-Member

Outdoor Show | 18/21-5-2017 | CDIO5*-NC/CDI3*/CDI2*/CDIU25/CDIYH/CDIY/CDIJ/CDIP |

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate