GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Event Info

Event Info: Equitour Aalborg – Uggerhalne

Event Info is een nieuwe rubriek dat informatie geeft over de desbetreffende wedstrijd dat gaat plaats vinden waar Koen aanwezig zal zijn. Omdat CDIO Uggerhalne 2017 al voor de deur staat, vind u hier alle informatie over CDIO Uggerhalne. U kunt tevens informatie vinden over de wedstrijd in onze agenda.

Website: http://equitour.dk/da/ | E-Mail

Adres:  Grindstedvej 54, Uggerhalne, 9310 Vodskov – Denemarken | Tel. nr: +45 40 25 49 86

Deelnemerslijsten: FEI Entries | CDIO4*-NC | CDI3* | CDIU25 | CDIOY | CDIY | CDIOJ | CDIJ | CDIOP | CDIP | CSIO3* | CSIOJ | CSIYH

Startlijsten/uitslagen: Equilive

Kaartverkoop/Tickets

Programma 2017

Vraagprogramma’s FEI:  Internationaal Dressuur | Internationaal Springen

Internationale Dressuur- Juryleden: hans-Christian Matthiesen (DEN) 5* – President, Kirsten Soegaard (DEN) 4*-Member, Joanne Graham (GBR) 4*- Member, Maria Colliander (FIN) 4*- Member, Kurt Christensen (DEN) 4*-Member, Irmeli Summanen (FIN) 4*-Member, Elke Ebert (GER) 4*-Member, Trond Asmyr (NOR) 4*-Member, Lone Dichman (DEN) 4*-Member, Niels-Erik Boechmann (DEN) 3*-Member, Alban Tissot (FRA) 4*-Member, Dietrich Plewa (GER) 5*-Member, Lars Andersson (SWE) 4*-Member, Gotthilf Riexinger (GER) 5*- Foreign.

Appeal Commitee: Hanne Vallentin (DEN) Ret.-President, Mette Müller (DEN) Nat.-Member, Victoire Mandl (AUT) Ret.-Member

Outdoor Show | 1/5-6-2017 | CDIO4*-NC/CDI3*/CDIOY/CDIY/CDIU25/CDIOP/CDIP/CDIOJ/CDIJ | CSIO3*-NC / CSIOJ / CSIYH1* /

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate