GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Regulier nieuws

Nederlands team voor Rotterdam bekend

Het Nederlandse dressuurteam voor het CHIO Rotterdam is vandaag bekend gemaakt door bondscoach Rien van der Schaft. Het CHIO Rotterdam gaat met enkele weken van start waarin de CDIO5* Nations Cup weer op het programma staat. Ook landen als België, Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten hebben hun team paraat.

Voor het Nederlandse team  in de CDIO5*-NC zullen Edward Gal met Glock’s Voice, Hans-Peter Minderhoud met Glock’s Johnson, Madeleine Witte-Vrees met Cennin en nieuwkomer Diederik van Silfhout met Four Seasons van start gaan. Diederik debuteerde kort geleden met deze nog jonge ruin.

In de CDI3* komt Edward Gal aan start met zijn talentvolle Glock’s Zonik. Ook de combinaties Danielle Heijkoop met Siro, Jeannette Haazen met D’Abanos, Katja Gevers met Thriller, Emmelie Scholtens met Apache, Adelinde Cornelissen met Aqiedo, Patrick van der Meer met Zippo en Tommie Visser met Vingino komen hierin aan start ter observatie voor het Europees Kampioenschap in het Zweedse Göteborg dat in augustus plaatsvind.

Vanuit het buitenland zal de concurrentie hevig worden. Amerika stuurt een sterk team met onder andere Laura Graves en Kasey Perry-Glass die vorig jaar Olympisch teambrons wonnen. In de CDI3* komen voor Amerika onder andere Charlotte Jorst en Andrienne Lyle uit.

België stuurt Jorinde Verwimp met Tiamo, Jeroen Devroe met Eres DL en Laurence Roos met Fil Rouge als team voor de CDIO5. Fanny Verliefden komt met Indoctro aan start in de CDI3.

Verdere deelnemers zullen later bekend worden gemaakt nader het begin van het CHIO Rotterdam. Koen zal tevens aanwezig zijn voor Horse2Rider.com.

 

Bron: Koen Gomes/MijnKNHS

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate