GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Koen Images nieuws

Handige informatie over internationale dressuurwedstrijden

Naast alle artikelen die GOMES Media schrijft binnen de paardensport wereld, met name de dressuur, verzamelt GOMES Media ook alle informatie rondom internationale (dressuur) wedstrijden. Op onze website vind je alle wedstrijden met de nodige informatie in 1 klik, eenvoudig te vinden in onze kalender.

De kalender wordt steeds aangevuld met nieuwe informatie en actualiteiten. Vind deelnemerslijsten, vraagprogramma’s en links naar livestreams en startlijsten/uitslagen. Ook vindt je aparte tabellen met informatie over het evenement zelf, de organisatie en de locatie van het evenement. Ook staat er de lijst met het juryleden overzicht dat op de desbetreffende wedstrijd actief is.

Heb je zelf vragen, opmerkingen of zie je ontbrekende informatie waarvan jij het wel bij de hand hebt? Neem gerust contact op door middel van ons contactformulier. Binnenkort is het ook mogelijk om op onze website te adverteren en proberen we de website zo up-to-date mogelijk te houden om jou te voorzien van de laatste nieuwtjes en feiten. Vergeet ook niet de fotografie website van GOMES Media te bezoeken en ontdek alle actuele foto’s van internationale wedstrijden.

Klik hier om naar de agenda toe te gaan.

Klik hier om naar de GOMES Media fotografie website gaan.

2 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate