GOMES Media

Media Management and marketing | Global media production

Koen Images nieuws

Handige informatie over internationale dressuurwedstrijden

Naast alle artikelen die GOMES Media schrijft binnen de paardensport wereld, met name de dressuur, verzamelt GOMES Media ook alle informatie rondom internationale (dressuur) wedstrijden. Op onze website vind je alle wedstrijden met de nodige informatie in 1 klik, eenvoudig te vinden in onze kalender.

De kalender wordt steeds aangevuld met nieuwe informatie en actualiteiten. Vind deelnemerslijsten, vraagprogramma’s en links naar livestreams en startlijsten/uitslagen. Ook vindt je aparte tabellen met informatie over het evenement zelf, de organisatie en de locatie van het evenement. Ook staat er de lijst met het juryleden overzicht dat op de desbetreffende wedstrijd actief is.

Heb je zelf vragen, opmerkingen of zie je ontbrekende informatie waarvan jij het wel bij de hand hebt? Neem gerust contact op door middel van ons contactformulier. Binnenkort is het ook mogelijk om op onze website te adverteren en proberen we de website zo up-to-date mogelijk te houden om jou te voorzien van de laatste nieuwtjes en feiten. Vergeet ook niet de fotografie website van GOMES Media te bezoeken en ontdek alle actuele foto’s van internationale wedstrijden.

Klik hier om naar de agenda toe te gaan.

Klik hier om naar de GOMES Media fotografie website gaan.

2 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koen is all-round in media. He has been passionate about the (equestrian) world for many years and travels all over the world. He works currently for different national federations worldwide and studies international politics.
Translate