GOMES Media

Media Management and marketing | Global media production

Dinja van Liere - Total U.S. - ©Anniek van Schaik - Focussed
Nieuws

Total U.S. nieuwe toekomsttroef voor Edward Gal

De Hannoveraanse Totilas- nakomeling Total U.S. (Totilas x Sir Donnerhall I) is aangekocht door de hoofdsponsor van dressuurruiters Edward Gal en Hans-Peter Minderhoud. Hiermee gaat de populaire hengst verder in het leven als Glock’s Total U.S. en is daarmee een nieuwe toekomsttroef voor Edward Gal, die de hengst zal opleiden en uitbrengen.

Afgelopen week won de hengst nog de finale bij de vijf jarigen op de KWPN Hengstenkeuring in de klasse M onder Dinja van Liere, die hem voorheen uitbracht. Glock’s Total U.S. is gefokt door de bekende Duitse stoeterij Gestüt Lewitz en was in eigendom van Joop van Uytert samen met de Duitse paardenmagnaat Paul Schockemöhle, die in 2010 Totilas kocht.

Glock laat op hun website weten erg blij te zijn met deze talentvolle hengst en veel van hem te verwachten. Hierin laten ze ook weten dat ruiter Edward Gal veel vertrouwen in hem heeft en meteen onder de indruk was met een goede berijdbaarheid en sterke bewegingsmentaliteit.

Glock’s Total U.S. is zelf al goedgekeurd bij het Oldenburger Verband en bij het KWPN. Zijn vader Totilas behoorde tot het beste paard van de wereld met Edward Gal en werden als de combinatie van de eeuw genoemd met overwinningen op het Europees Kampioenschap in Windsor 2009 en driedubbel goed op de Wereldruiterspelen in het Amerikaanse Lexington, Kentucky in 2010.

 

Bron: Glock Horse Performance Center

Foto: Anniek van Schaik/Focussed

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koen is all-round in media. He has been passionate about the (equestrian) world for many years and travels all over the world. He works currently for different national federations worldwide and studies international politics.
Translate