GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Dinja van Liere - Total U.S. - ©Anniek van Schaik - Focussed
Nieuws

Total U.S. nieuwe toekomsttroef voor Edward Gal

De Hannoveraanse Totilas- nakomeling Total U.S. (Totilas x Sir Donnerhall I) is aangekocht door de hoofdsponsor van dressuurruiters Edward Gal en Hans-Peter Minderhoud. Hiermee gaat de populaire hengst verder in het leven als Glock’s Total U.S. en is daarmee een nieuwe toekomsttroef voor Edward Gal, die de hengst zal opleiden en uitbrengen.

Afgelopen week won de hengst nog de finale bij de vijf jarigen op de KWPN Hengstenkeuring in de klasse M onder Dinja van Liere, die hem voorheen uitbracht. Glock’s Total U.S. is gefokt door de bekende Duitse stoeterij Gestüt Lewitz en was in eigendom van Joop van Uytert samen met de Duitse paardenmagnaat Paul Schockemöhle, die in 2010 Totilas kocht.

Glock laat op hun website weten erg blij te zijn met deze talentvolle hengst en veel van hem te verwachten. Hierin laten ze ook weten dat ruiter Edward Gal veel vertrouwen in hem heeft en meteen onder de indruk was met een goede berijdbaarheid en sterke bewegingsmentaliteit.

Glock’s Total U.S. is zelf al goedgekeurd bij het Oldenburger Verband en bij het KWPN. Zijn vader Totilas behoorde tot het beste paard van de wereld met Edward Gal en werden als de combinatie van de eeuw genoemd met overwinningen op het Europees Kampioenschap in Windsor 2009 en driedubbel goed op de Wereldruiterspelen in het Amerikaanse Lexington, Kentucky in 2010.

 

Bron: Glock Horse Performance Center

Foto: Anniek van Schaik/Focussed

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate