GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Marieke van der Putten
Nieuws

Nieuw Grand Prix paard voor Marieke van der Putten *EXCLUSIEF*

De RS2 amazone Marieke van der Putten heeft de beschikking gekregen over de Hannoveraanse Florencio- nakomeling Her Majesty. De 11-jarige merrie gaat vanaf nu door het leven als RS2 Her Majesty. RS2 Her Majesty is aangekocht door Saskia en Jacques Lemmens, de eigenaren van RS2 en tevens sponsor van Marieke, Robin van Lierop en Seth Boschman. Hiermee heeft Van Der Putten nu naast haar Zingaro-Apple een andere talentvolle troef voor op het hoogste niveau.

De merrie is geboren in De Verenigde Staten en gefokt door Anne Schmidt van de Tam Farm uit de Amerikaanse staat Florida. RS2 Her Majesty is een afstamming van Florencio x Rhodes Scholar en was in eigendom van Caroline Roffmann, die haar enkele keren nationaal heeft uitgebracht in de Lichte Tour en Grand Prix. Vorige week vrijdag landde ze op Schiphol en nam zaterdagochtend al direct intrek in de stallen van RS2 in het Gelderse Groesbeek.

Marieke vertelt aan GOMES Media erg blij te zijn met de talentvolle Florencio-nakomeling.”Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuw Grand Prix paard. Wij werden getipt en zijn vrijwel direct daarna naar Florida gevlogen om haar uit te proberen. Ik heb haar uiteindelijk drie dagen geprobeerd samen met Seth (Boschman red.) en voelde na twee minuten al direct een klik. Het is een vrij gevoelig paard maar ze heeft ontzettend veel kwaliteit.” laat Marieke weten.

Marieke vertelt dat ze nog erg groen is en alleen nog nationaal Grand Prix heeft gelopen in Amerika. “Ik heb nog geen plannen met haar. Het belangrijkste is dat we nu een eenheid gaan vormen. Ik denk dat we pas tegen het najaar weten waar we staan en dan kijken hoe dat zich uitpakt op de wedstrijden. Ik heb hoge verwachtingen van haar, maar we doen het rustig aan.” Aldus Van Der Putten.

 

Bron: GOMES Media/Koen Gomes  (Zonder toestemming geen overname)

Foto: Koen Gomes

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate