GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Kristina Bröring-Sprehe - Desperados FRH (GER) CDIO5*-NC Hagen | © Koen Gomes
Nieuws

Desperados FRH maakt comeback in Dortmund

Kristina Bröring-Sprehe zal samen met haar Desperados FRH aan start komen tijdens het CDI4* Dortmund in Duitsland, hun favoriete wedstrijd. Na afwezigheid van anderhalf jaar is de Duitse topcombinatie terug te vinden op de deelnemerslijst na een lang spelende blessure bij de De Niro-zoon.

Er waren al behoorlijk wat geruchten op gang gekomen dat haar ‘Despi’ weer fit is en ze hem weer zou uitbrengen op wedstrijden. Vandaag bevestigd de organisatie, Escon Marketing GmbH, dat ze inderdaad aan start verschijnen. Desperados FRH is het hele jaar 2017 niet de ring in geweest, alleen Bröring-Sprehe nam deel aan twee CDI’s met Destiny OLD in Aachen en Darmstadt-Kranichstein in de Lichte Tour.

De laatste wedstrijd voor Bröring-Sprehe en Desperados FRH was het CDI Stuttgart in 2016 na het winnen van teamgoud en individueel brons tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, Brazilië. Ook won de combinatie teambrons en tweemaal teamzilver op het EK in 2015, teamgoud en individueel brons op het WK in 2014, teamgoud op het EK in 2013 en teamzilver op de Olympische Spelen in London 2012.

Voorheen werd er een CDI5* uitgeschreven, maar is omgezet naar een CDI4* wedstrijd. Er zijn tevens nog geen deelnemerslijsten beschikbaar.

 

Bron: Facebook Signal Iduna Cup/GOMES Media

Foto: Koen Gomes

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate