GOMES Media

Media Management and marketing | Global media production

Nieuws

Ook CDI Lier maakt zich op voor internationale top

Niet alleen het CDI Le Mans trok een volle deelnemerslijst met ruiters uit vele diverse landen, ook het CDI Lier mag een hoop ruiters en amazones uit alle windstreken verwelkomen. Het Azelhof is inmiddels een bekende plek geworden voor vele ruiters die ook door middel van deze wedstrijd zich proberen te kwalificeren voor de Wereldruiterspelen dit jaar.

Ook komen er een aantal debutanten aan start die interessant kunnen zijn met het oog op de toekomst. Een van die debutanten is de Japanse Masanao Takahashi die aan start komt in de CDI4* Grand Prix met zijn onlangs aangekochte Unitechno Rubicon, die voorheen werd gereden door de Poolse Beata Stremler. Ook de Belgische thuisrijdster Jorinde Verwimp komt met haar Olympische troef Tiamo aan start. Andere bekende namen zijn de Australische Mary Hanna, De Denen Nanna Skodborg-Merrald en Lone Bang Larsen, de Duitser Benjamin Werndl ende Oekraïense Inna Logutenkova.

Voor Nederland komen naast de debutanten ook de routiniers aan start. Zo komt Madeleine Witte-Vrees met Wynton naar de Belgische plaats en zadelt Danielle Heijkoop haar Badari. Ook vanuit de jeugd is Nederland goed vertegenwoordigd. Alleen in de CDIU25 is geen Nederlander te vinden.

Voor complete deelnemerslijsten en informatie klik hier.

Bron: GOMES Media | Foto: GOMES Media

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koen is all-round in media. He has been passionate about the (equestrian) world for many years and travels all over the world. He works currently for different national federations worldwide and studies international politics.
Translate