GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Ook CDI Lier maakt zich op voor internationale top

Niet alleen het CDI Le Mans trok een volle deelnemerslijst met ruiters uit vele diverse landen, ook het CDI Lier mag een hoop ruiters en amazones uit alle windstreken verwelkomen. Het Azelhof is inmiddels een bekende plek geworden voor vele ruiters die ook door middel van deze wedstrijd zich proberen te kwalificeren voor de Wereldruiterspelen dit jaar.

Ook komen er een aantal debutanten aan start die interessant kunnen zijn met het oog op de toekomst. Een van die debutanten is de Japanse Masanao Takahashi die aan start komt in de CDI4* Grand Prix met zijn onlangs aangekochte Unitechno Rubicon, die voorheen werd gereden door de Poolse Beata Stremler. Ook de Belgische thuisrijdster Jorinde Verwimp komt met haar Olympische troef Tiamo aan start. Andere bekende namen zijn de Australische Mary Hanna, De Denen Nanna Skodborg-Merrald en Lone Bang Larsen, de Duitser Benjamin Werndl ende Oekraïense Inna Logutenkova.

Voor Nederland komen naast de debutanten ook de routiniers aan start. Zo komt Madeleine Witte-Vrees met Wynton naar de Belgische plaats en zadelt Danielle Heijkoop haar Badari. Ook vanuit de jeugd is Nederland goed vertegenwoordigd. Alleen in de CDIU25 is geen Nederlander te vinden.

Voor complete deelnemerslijsten en informatie klik hier.

 

Bron: GOMES Media | Foto: Koen Gomes

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate