GOMES Media

Media Management and marketing | Global media production

Nieuws

Amerikaanse U25 ruiters krijgen Europese kans

De Amerikaanse paardensportfederatie, de USEF, geeft de mogelijkheid aan de Amerikaanse U25 ruiters en amazones om deze zomer de oversteek naar de andere kant van de oceaan te maken om deel te nemen aan diverse Europese internationale U25- wedstrijden om zo te concurreren met de Europese top.

De federatie stelt hieraan wel enkele eisen. Zo dient een combinatie eerst deel te nemen aan training- en evaluatiesessies met enkele Amerikaanse trainers. Als je vervolgens wordt geselecteerd vervolgt het traject zich met een speciaal ontwikkelingsprogramma met trainingen als score-analyses, lessen binnen de wetenschap van de menselijke sport en geneeskunde, strategische planningsvergaderingen en het bespreken van de financiën die komen kijken bij de Europese oversteek. Mocht je hierna niet worden geselecteerd door de federatie, houdt je er alsnog een educatieve ervaring aan over, zo laten ze weten op hun website.

Ook heeft de Amerikaanse federatie drie wedstrijden toegeschreven voor de Amerikanen waarin ze kunnen deelnemen tijdens hun Europese tour.

Wedstrijd Datum
Roosendaal (NED) – CDIU25 31 mei / 3 juni, 2018
Rotterdam (NED) – CDIU25 20-24 juni, 2018
Aachen (GER) – CDIOU25  18-22 juli, 2018

Ook voor de Amerikaanse Junioren en Young Riders is er een mogelijkheid naar Europa af te reizen. Ook hiervoor stellen zij een speciaal programma op. Verdere informatie en eisen van de USEF voor de Europese reis is te vinden op de website van de federatie.

Bron: USEF | GOMES Media

Foto: GOMES Media

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koen is all-round in media. He has been passionate about the (equestrian) world for many years and travels all over the world. He works currently for different national federations worldwide and studies international politics.
Translate