GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Amerikaanse U25 ruiters krijgen Europese kans

De Amerikaanse paardensportfederatie, de USEF, geeft de mogelijkheid aan de Amerikaanse U25 ruiters en amazones om deze zomer de oversteek naar de andere kant van de oceaan te maken om deel te nemen aan diverse Europese internationale U25- wedstrijden om zo te concurreren met de Europese top.

De federatie stelt hieraan wel enkele eisen. Zo dient een combinatie eerst deel te nemen aan training- en evaluatiesessies met enkele Amerikaanse trainers. Als je vervolgens wordt geselecteerd vervolgt het traject zich met een speciaal ontwikkelingsprogramma met trainingen als score-analyses, lessen binnen de wetenschap van de menselijke sport en geneeskunde, strategische planningsvergaderingen en het bespreken van de financiën die komen kijken bij de Europese oversteek. Mocht je hierna niet worden geselecteerd door de federatie, houdt je er alsnog een educatieve ervaring aan over, zo laten ze weten op hun website.

Ook heeft de Amerikaanse federatie drie wedstrijden toegeschreven voor de Amerikanen waarin ze kunnen deelnemen tijdens hun Europese tour.

Wedstrijd Datum
Roosendaal (NED) – CDIU25 31 mei / 3 juni, 2018
Rotterdam (NED) – CDIU25 20-24 juni, 2018
Aachen (GER) – CDIOU25  18-22 juli, 2018

 

Ook voor de Amerikaanse Junioren en Young Riders is er een mogelijkheid naar Europa af te reizen. Ook hiervoor stellen zij een speciaal programma op. Verdere informatie en eisen van de USEF voor de Europese reis is te vinden op de website van de federatie.

 

Bron: USEF | GOMES Media

Foto: Koen Gomes

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate