GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Charlotte Dujardin en Carl Hester als debutanten naar Nederland

De deelnemerslijst van het CDI Nieuw en Sint Joosland kent ook dit jaar weer een tal aan deelnemers waaronder bekende namen van over de hele wereld. De namen die er wel het meest uitspringen zijn Olympische kampioene Charlotte Dujardin en Carl Hester die met hun toekomstbeloften naar Nederland zullen afreizen om daar hun internationale rentree te maken met hun aanstormend talent.

Na het pensioen van Valegro in 2016 stond het aanstormend talent te trappelen om van start te gaan. De regerend Olympische kampioene komt met haar beloftepaard Mount St. John Freestyle aan start in de CDI3* Grand Prix, dit betekend  meteen een internationaal debuut voor deze Hannoveraanse ruin die in eigendom is van Emma Blundell. Ook zal Dujardin met Florentina aan start komen in de CDI3* Lichte Tour. Carl Hester zal met Hawtins Delicato zijn debuut maken in de internationale Grand Prix. Eerder bracht Dujardin de 10-jarige ruin al internationaal uit in Hartpury en Hicksteadt. Andere Britse beloften zullen ook naar Nieuw en Sint Joosland afreizen, waaronder Fiona Bigwood die recent twee nieuwe Grand Prix paarden aankocht, Kjaerholm’s Abutsiaq en  Pin Rock’s Foxfire Blitz.

Voor Nederland komen er ook diverse beloften aan start. Hans-Peter Minderhoud maakt met Glock’s Dream Boy en Glock’s Casper zijn entree in de CDI3* Grand Prix. Marlies van Baalen keert met Ben Johnson ook weer internationaal terug na een jaar zwangerschapspauze. Andere Nederlandse debutanten zijn Patrick van der Meer met President’s Chagall D&R en Robin van Lierop met Cupido. Ook de bekende Buriël K.H. zal na een wedstrijdpauze weer in de baan verschijnen. Na een minder succesvolle wedstrijd in Aachen in juli vorig jaar zal hij samen met zijn Zweedse amazone Juliëtte Ramel weer terug in de baan verschijnen.

De deelnemerslijsten zijn vandaag door de FEI gepubliceerd en staan nog niet definitief. Hier kunnen nog tot aanvang voor de wedstrijd veranderingen plaatsvinden.

Bron: GOMES Media 

Foto: Carl Hester tijdens Jumping Amsterdam 2017

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate