GOMES Media

Media Management and marketing | Global media production

Nieuws

Braziliaans en Australisch team bekend voor Tryon

De paardensportfederaties van Brazilië en Australië hebben hun dressuurteams bekend gemaakt die van start zullen gaan tijdens de Wereldruiterspelen in het Amerikaanse Tryon NC dat van 11 tot en met 23 september wordt georganiseerd. Beide federaties zijn een van de eerste die hun team openbaar maken.

Brazilië kende vanwege het matige aantal dat voldeed aan de kwalificatie criteria van tweemaal 66% in de Grand Prix geen breed aanbod voor het team. Het team bestaat uit ervaren teamleden die allemaal Brazilië hebben vertegenwoordigd op de Spelen. De federatie heeft geen reserve opgesteld.

  • Joao Victor Marcari Oliva – Xiripiti
  • Leandro Aparecido Da Silva – Dicaprio
  • Pedro Manuel Tavares de Almedia – Aoleo
  • Giovana Prada Pass – Zingaro de Lyw

Dicaprio van Leandro Da Silva was voorheen in eigendom van de Nederlands-Spaanse Andrea Villaverde voordat de De Niro-nakomeling naar Brazilië vertrok. Het hele Braziliaanse team heeft hun thuisland als thuisbasis. Alleen de jonge Marcari Oliva is gestationeerd in Europa waar hij de afgelopen jaren al succesvol wist mee te doen, recent in Leudelange.

De Australische federatie had het iets lastiger. Aangezien er een aantal ruiters in Europa gestationeerd zijn en in ‘Down-Under’ zelf, konden er geen observatiewedstrijden voor alle ruiters tegelijkertijd worden georganiseerd. Daarom had de federatie een aantal internationale wedstrijden in zowel Australië als Europa aangewezen als selectiemoment. Ook dit team kent zeer ervaren teamleden, maar ook een nieuwkomer.

  • Kristy Oatley – Du Soleil
  • Brett Parbery – DP Weltmieser
  • Mary Hanna – Boogie Woogie 6
  • Alexis Hellyer – Bluefields Floreno

Er zijn twee reserves opgesteld. Judy Dierks met haar Diamond Star en Shannan Goodwin met Aristede zullen zich paraat moeten houden voor een eventuele uitvaller. Zij zullen niet meereizen naar Tryon.

Bron: GOMES Media

Foto: Ervaren teamlid voor Brazilië Joao Victor Marcari Oliva met Xiripiti tijdens CDI4* Leudelange. | © GOMES Media

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koen is all-round in media. He has been passionate about the (equestrian) world for many years and travels all over the world. He works currently for different national federations worldwide and studies international politics.
Translate