GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Spanje maakt teamselectie bekend voor WEG

Ook de Spaanse federatie heeft zijn team bekend gemaakt dat mag afreizen naar Tryon NC om Spanje te vertegenwoordigen. Coach Luis Lucio heeft alleen de vier namen doorgegeven, een reserve is (nog) niet opgesteld. Afgelopen week kwam Spanje nog aan start tijdens de CDIO5*-NC in het Duitse Aachen.

Echte verrassingen zijn er niet. De enige nieuwkomer in het team is de jonge Juan Matute. De zeer populaire 20-jarige Matute rijdt al een tijdje succesvol mee bij de senioren naast zijn carrière bij de jeugd en de U25. De in Wellington FL woonachtige Spanjaard heeft ook een Amerikaans paspoort, dus een bijzonder WK in Amerika zal het zeker voor hem worden.

Verder zit ook kopvrouwe Beatriz Ferrer-Salat met Delgado in het team. Daarnaast Helgstrand stalruiter Severo Jurado Lopez met de expressieve Deep Impact en als laatste Claudio Castilla Ruiz met de ruige Alcaide. Alle combinaties zijn in staat om ruim in de 70% te rijden en hebben bewezen de concurrentie lastig te maken.

Bron: GOMES Media/RFHE

Foto: Koen Gomes

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate