GOMES Media

Media Management and marketing | Global media production

Nieuws

WK zonder Atterupsgaards Cassidy

De Wereldruiterspelen in het Amerikaanse Tryon NC moet het dit jaar zonder een van de favorieten Atterupsgaards Cassidy en amazone Cathrine Dufour doen. Dat liet de Deense topamazone weten op haar Facebook pagina. De amazone staat op dit moment in de top 10 van de wereldranglijst en was een van de kanshebbers voor een individuele medaille.

Vorig jaar wist ze met het Deense team teamzilver te winnen en sleepte individueel twee bronzen medailles mee naar huis tijdens de Europese Kampioenschappen in het Zweedse Göteborg. Dit jaar reed ze succesvol mee tijdens de Wereldbeker wedstrijd in Göteborg, de CDIO5* wedstrijd in het Franse Compiègne en het CHIO Aachen.

‘Cassidy blesseerde zichzelf terwijl hij op de wei stond, wat betekend dat we niet aan het werk kunnen. Het is onwijs jammer om het WK te moeten missen aangezien hij zijn beste seizoen ooit loopt. We zullen de beste zorg voor hem verlenen en er alles aan doen om hem weer in vorm te krijgen, alleen komt het WK jammer genoeg te vroeg. Helaas zit een teamplaats er daarom niet meer in, maar wens mijn andere Deense teamleden veel succes. We komen terug!’ Zo laat de Deense weten.

Anna Zibrandtsen zal met Arlando, voorheen bekend onder Diederik van Silfhout, haar plaats innemen. Voor Arlando wordt dit zijn tweede WK. Zibrandtsen zal Daniel Bachmann Andersen, Bettina Jaeger en Anders Dahl vergezellen.

Bron: Facebook Cathrine Dufour/GOMES Media

Foto: Dufour en Cassidy tijdens het CDIO Compiègne 2018 | © GOMES Media

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koen is all-round in media. He has been passionate about the (equestrian) world for many years and travels all over the world. He works currently for different national federations worldwide and studies international politics.
Translate