GOMES Media

Media Management and marketing | Global media production

Nieuws

Amerikaanse CDI’s voor 2019 bekend

De Amerikaanse paardensportfederatie, de USEF, heeft de lijst met de aankomende internationale dressuurwedstrijden voor 2019 bekend gemaakt. Met een totaal van 24 internationale wedstrijden organiseert de Verenigde Staten de meeste CDI’s van het jaar. De meeste wedstrijden vinden plaats van januari tot en met april waarin het klimaat het meest stabiel is.

Zoals ieder jaar vindt in Wellington het Global Dressage Festival plaats van begin januari tot en met eind maart. Voor deze drie maanden reeks trekken een hoop ruiters vanuit Europa naar de andere kant van de oceaan om deel te nemen aan diverse CDI wedstrijden. De CDI5* wedstrijd in februari en de CDIO3*-NC in maart zijn een van de vele hoogtepunten tijdens het seizoen.

Sinds di jaar ma Florida rekenen op concurrentie vanuit Californië waar het West Coast Festival wordt georganiseerd. De eerste wedstrijd gaat eind januari van start en loopt door tot en met half april. Dit jaar zal het West Coast Dressage Festival alleen plaatsvinden in Temecula en niet in Del Mar zoals dit jaar wel het geval was. Daarnaast organiseren andere Amerikaanse organisatoren andere CDI wedstrijden in Amerika. Ook Tryon NC, waar nu de Wereldruiterspelen worden georganiseerd, heeft een aantal CDI wedstrijden op de kalender staan en komen de jaarlijkse wedstrijden als Saugerties NY, Katy TX en Devon PA weer terug. De CDI in New York Central Park ontbreekt in dit lijstje.

Het schema is definitief, maar er kunnen nog wedstrijden worden geannuleerd of worden toegevoegd.

Klik hier voor de gehele lijst met internationale dressuurwedstrijden in de Verenigde Staten voor 2019.

Bron: GOMES Media

Foto: De Amerikaanse Ashley Holzer met Havanna  | © Gomes

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koen is all-round in media. He has been passionate about the (equestrian) world for many years and travels all over the world. He works currently for different national federations worldwide and studies international politics.
Translate