GOMES Media

Media Management and marketing | Global media production

Opinie

Laat je horen!

De website is na hard werken eindelijk helemaal af en de laatste details worden nog afgewerkt. De kalender met alle internationale wedstrijden en informatie wordt nog steeds aangevuld om u van alle informatie te kunnen voorzien. Daarnaast proberen we ook op journalistiek vlak up-to-date te blijven zodat je dagelijks even door de site heen scrolt. Vooral voor mobiele gebruikers is de website aangepast. Wij hebben daarom jou mening nodig; laat je horen!

Wij zijn benieuwd wat jij van de website vindt. Zowel als look & feel als inhoud. Wat kan er volgens jou beter of wat is eigenlijk al helemaal goed. Zo kunnen we website nog beter aanpassen op jou persoonlijke voorkeur.

Laat in een reactie achter wat de tips en de tops zijn, dan gaan wij aan de slag met een optimale website voor iedereen!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koen is all-round in media. He has been passionate about the (equestrian) world for many years and travels all over the world. He works currently for different national federations worldwide and studies international politics.
Translate