GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

EK Dressuur voor U25, YR, Junioren en Children naar Italië

De Europese Kampioenschappen voor de U25, Young Riders, Junioren en Children is door de FEI toegwezen aan San Giovanni in Marignano in Italië. Dit werd gisteren bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse FEI General Assembly, wat dit jaar in Manama, Bahrein wordt georganiseerd. De Italiaanse plaats vervangt Roosendaal die eerst het Europees Kampioenschap zou organiseren.

Dit jaar moest PSC Den Goubergh het Europees Kampioenschap voor U25 laten schieten en werd verplaatst naar het Drentse Exloo. In 2017 organiseerden ze nog het EK voor Young Riders, Junioren en Children. Om dezelfde herbouw en financiële redenen als het EK U25, is Roosendaal helaas niet in staat om een Europees Kampioenschap te organiseren. Ook werden diverse CDI’s en CSI’s het afgelopen jaar al geannuleerd.

Na de annulering waren er een aantal plaatsen die het EK wilden organiseren. Zo liet het Duitse Hagen, het Franse Le Mans en Hongaarse Budapest al weten interesse te tonen in alle EK’s. Ook Exloo diende zich opnieuw aan, en deed het Luxemburgse Leudelange een gooi naar het EK U25. Uiteindelijk trok San Giovanni in Marignano aan het langste eind. Wanneer het EK precies gaat plaats vinden hangt nog af van de organisatie. Van 24 tot 28 juli, of van 7 tot en met 11 augustus.

Tijdens de jaarlijkse vergadering van de FEI worden allerlei belangrijke zaken besproken betreft de FEI zelf, alle disciplines en de daarbij horende regels en evenementen. Hier worden belangrijke besluiten genomen over onder meer de toekomst van de Wereldruiterspelen en de veranderingen binnen de Dressuur. Gister is ook bekend geworden dat het Russische 5* jurylid Irina Maknami de Spanjaard Luis Lucio zal opvolgen als Member van het FEI Dressage Comité van 2018 tot en met 2022.

 

Bron: FEI | GOMES Media

Foto: Koen Gomes

1 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate