GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

EK Rotterdam 2019 lanceert website

De website voor de Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para-Dressuur in Rotterdam volgend jaar is gelanceerd door de organisatie. Het EK vindt plaats van 19 tot en met 25 augustus in het Kralingse Bos. De organisatie laat weten dat nu het programma, de officials en nu ook de website klaar is voor het EK.

Het Europees Kampioenschap in Rotterdam wordt het grootste internationale paardensportevenement in de Rotterdamse geschiedenis en de een na grootste in de hippische geschiedenis na de Wereldruiterspelen in 1994 in Den Haag. Rotterdam organiseerde eerder al het EK Dressuur in 1962 en 2011 waar Adelinde Cornelissen individueel goud won. Volgend jaar wordt het nog groter met het Springen en de Para-Dressuur als toevoeging. 

Officials Para-Dressuur

Het EK voor de Para-Dressuur zal gaan plaats vinden in de InterChem Arena. Het is voor de eerste keer dat het EK voor de Para-ruiters naar Nederland komt. Na eerdere berichtgeving over de officials bij de dressuur zijn nu ook de juryleden bij de Para-Dressuur bekend gemaakt. Het jurypanel bestaat uit vijf leden waarvan Jeannette Wolfs de voorzitter van de jury word. Het Nederlandse jurylid werd in 2017 benoemd tot 5* jurylid bij de Para-Dressuur en is daarnaast ook internationaal 3* jurylid bij de reguliere dressuur. Elke Ebert (GER), Sarah Rodger (GBR), Katherine Lucheschi (ITA) en Kjell Myhre (NOR) komen Wolfs vergezellen in het jurypanel. Alle juryleden hebben de 5* status. Marco Orsini (GER) is aangesteld als Technical Delegate, ook wel bekend als Technisch Afgevaardigde. 

(Social) Media

De FEI Europese Kampioenschappen zijn niet alleen via de website te vinden maar ook via Social Media op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en YouTube. Tijdens het EK wordt er voldoende media- en televisie aandacht aanbesteedt. De officiële hashtags voor het EK zijn #ECRotterdam2019 en #FEIEuros2019. De kaartverkoop gaat binnenkort van start. 

www.rotterdam2019.com

 

Bron: Persbericht EK Rotterdam / GOMES Media

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over. Hij studeert mediamanagement en heeft daarvoor inmiddels zijn eerste voetstappen in de Nederlandse televisiebranche gezet.
Translate
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands