GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Gewijzigd dressuurprogramma op The Dutch Masters

Het programma voor The Dutch Masters, ook wel bekend als Indoor Brabant, kent voor de aankomende editie in 2019 een nieuw programma betreft de dressuur. De kaartverkoop van een van ’s werelds grootste indoor concoursen ter wereld ging vandaag van start.

Van 14 tot en met 17 maart staan de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch compleet in het teken van paardensport. Indoor Brabant – The Dutch Masters is niet alleen de laatste kwalificatie voor de Wereldbeker Dressuur maar is ook onderdeel van de prestigieuze Rolex Grand Slam. De editie voor 2019 beloofd veel goeds. Zeker met deze hoogtepunten van het evenement waarbij er gegarandeerd de beste ruiters aan start zullen komen. Het programma voor 2019 kent enkele wijzigingen, met name bij de dressuur.

De Wereldbeker Dressuur is een vaste prik op het programma. Normaal vond de Grand Prix altijd plaats op vrijdag tussen de ochtend en de middag, waarna de afsluitende Wereldbeker kür op zaterdag. Nu is de Grand Prix verplaatst naar de donderdag en begint het eerste deel dan om 17:00. Het tweede deel van de CDI-W Grand Prix gaat verder om 19:00.

De CDI-W Internationale Lichte Tour is van het programma af. Deze rubriek stond de afgelopen twee jaar op het programma maar maakt nu plaats voor een CDI3* op Grand Prix niveau. Eerder kende The Dutch Masters al de CDI4* met Grand Prix maar werd toentertijd vervangen door de Internationale Lichte Tour. De nieuwe CDI3* Grand Prix staat gepland op vrijdag 10:00 in de Brabanthal. Op zaterdag vind dan om 11:00 de CDI3* Grand Prix Freestyle plaats.

De CDI-W Lichte Tour maakt plaats voor de CDI3* Grand Prix.

De CDIU25 staat ook sinds twee jaar op het programma en staat er dit jaar ook weer op. De rubriek voor Grand Prix ruiters onder de 25 blijkt een succes. De CDIU25 Grand Prix 16-25 staat op vrijdag om 13:30 gepland in de Peelhal. De CDIU25 Grand Prix Freestyle op zaterdagmorgen om 09:00 in de Brabanthal. Ook staan er naast deze internationale dressuurrubrieken nog nationale rubrieken voor de dressuur en Para-Dressuur op het programma.

Het volledige programma (en tickets) kun je vinden op de website

Bron: GOMES Media | Foto: Koen Gomes

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over. Hij studeert mediamanagement en heeft daarvoor inmiddels zijn eerste voetstappen in de Nederlandse televisiebranche gezet.
Translate
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands