GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

GOMES Media wenst u prettige feestdagen!

Namens GOMES Media wensen wij u prettige feestdagen toe.  Met natuurlijk de kerstdagen en op een zinderend nieuw jaar waarin het net zo’n mooi jaar mag worden als 2018. Wij wensen u dan ook alle geluk, gezondheid en een voorspoedig 2019 toe.

Wij danken je voor de interesse in ons. Voor het lezen en het meedenken. Ook dit jaar heeft ons weer ver gebracht en hopen dit ook in het nieuwe jaar voort te zetten. Ook dan houden wij je natuurlijk op de hoogte van het exclusieve paardensport nieuws en hopen dat het sportief net zo’n succes word. Ook dan hopen we je interesse weer te wekken en met ons mee te blijven denken.

Ook dankt GOMES Media zijn klanten en partners voor de samenwerkingen dit jaar voor de vele opdrachten en bestellingen die zijn afgeleverd op gebied van zowel fotografie, journalistiek als mediamanagement.

Prettig kerstfeest en een fantastisch 2019!

—————————————————————————————————————

Koen Gomes 
Eigenaar, fotoraaf- en journalist – GOMES MediaLEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate