GOMES Media

Media Management and marketing | Global media production

Nieuws

GOMES Media wenst u prettige feestdagen!

Namens GOMES Media wensen wij u prettige feestdagen toe.  Met natuurlijk de kerstdagen en op een zinderend nieuw jaar waarin het net zo’n mooi jaar mag worden als 2018. Wij wensen u dan ook alle geluk, gezondheid en een voorspoedig 2019 toe.

Wij danken je voor de interesse in ons. Voor het lezen en het meedenken. Ook dit jaar heeft ons weer ver gebracht en hopen dit ook in het nieuwe jaar voort te zetten. Ook dan houden wij je natuurlijk op de hoogte van het exclusieve paardensport nieuws en hopen dat het sportief net zo’n succes word. Ook dan hopen we je interesse weer te wekken en met ons mee te blijven denken.

Ook dankt GOMES Media zijn klanten en partners voor de samenwerkingen dit jaar voor de vele opdrachten en bestellingen die zijn afgeleverd op gebied van zowel fotografie, journalistiek als mediamanagement.

Prettig kerstfeest en een fantastisch 2019!LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koen is all-round in media. He has been passionate about the (equestrian) world for many years and travels all over the world. He works currently for different national federations worldwide and studies international politics.
Translate