GOMES Media

Media Management and marketing | Global media production

Nieuws

Mary Hanna focust op Tokio, verkoopt Boogie Woogie

De meervoudig Olympisch deelneemster Mary Hanna heeft haar toppaard Boogie Woogie verkocht, dat liet de amazone weten op haar Facebookpagina. De Australische amazone wil haar focus leggen op de Olympische Spelen in Tokio 2020 en zal dat doen met Calanta.

Mary Hanna komt uit Melbourne, Australië, en is een vast teamlid. Al jaren voert ze een van de hoofdrolspelers in de Australische dressuursport en deed dat met onder andere Umbro en Sancette. Sinds 2014 komt ze met Booogie Woogie internationaal aan start en nam deel aan de Spelen van Rio de Janeiro in 2016. Ook vorig jaar in Tryon was ze met dit paard te zien op de Wereldruiterspelen. Naast Boogie Woogie verkocht ze ook haar jonge toekomstbelofte Gerion, die voorheen werd uitgebracht door de Australische Briana Burgess. Beide paarden zijn verkocht aan de Deense paardenmagnaat Andreas Helgstrand.

Mary Hanna met Calanta | © GOMES Media

“Ik ben de laatste tijd erg afwezig geweest omdat ik afgelopen jaar enkele moeilijke beslissingen heb moeten nemen. Tijden veranderen en de standaard in de dressuur is hoger dan ooit. Hierdoor werd ik genoodzaakt om het anders aan te pakken en nieuwe plannen te maken voor de toekomst om mijn grote droom opnieuw te verwezenlijken, mijn zesde en waarschijnlijk laatste Olympische Spelen.” Aldus Hanna op haar Facebook pagina.

Ze zal verder gaan met de bruine KWPN’er Calanta. De merrie is weer volop in training en zal zich richten op het nieuwe outdoor seizoen. Ook schafte ze de 8-jarige Ferrero aan in Nederland, als mogelijk naaste paard voor Tokio. De amazone zal voorlopig niet terugkeren naar Australië en voeten aan Europese bodem houden. Ze zal haar training blijven voortzetten bij de in Duitsland gevestigde Zweed, Patrik Kittel.


Bron: Facebook Mary Hanna/GOMES Media

Foto: Mary Hanna en Boogie Woogie tijdens CDI Aachen 2018 | ©GOMES Media

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koen is all-round in media. He has been passionate about the (equestrian) world for many years and travels all over the world. He works currently for different national federations worldwide and studies international politics.
Translate