GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Roelofsen stimuleert subtopdressuur

De bekende vrachtwagenfabrikant en verkoper Roelofsen is met een nieuw initiatief gekomen om de nationale dressuursport een boost te geven zo laten ze weten op hun Facebook pagina. ‘In de nationale springsport is er vaak veel meer prijzengeld te verdienen dan in de dressuur, ook op hoger niveau. Daarom hebben wij dit nieuwe initiatief uitgewerkt.’ Aldus Roelofsen.

Met de Roelofsen Horse Trucks Competitie Subtop willen ze de nationale dressuursport een positieve stimulans geven. Het werkt als volgt: er zijn tien selectiewedstrijden, waarvan je er minstens drie moet rijden om je te selecteren voor de uiteindelijke finale. De finale zal worden verreden tijdens Jumping Zwolle, waarbij er een kür op muziek staat uitgeschreven. De prijzenpot zal goed gevuld zijn en meerijden op Jumping Zwolle geeft je meteen de gelegenheid mee te rijden op een grote wedstrijd met internationale allure. De eerste selectie zal worden gereden in Geesteren op 28 april. Het niveau ligt op het ZZ-Zwaar, de Lichte Tour en de Grand Prix.

De selectiewedstrijden zijn;
28-aprGeesteren
18-meiBlaricum
8-junPeelbergen
20-junDelft
13-julZeeland Outdoor, Nieuw en St. Joosland
20-julExloo
18-augUden
1-sepAardenhout
7-sepTolbert
15-sepVelddriel

Voor meer informatie over het nieuwe iniatief ga je naar Roelofsen.nl/dressuurcompetitie en voor de regelementen.


Bron: Roelofsen Horse Trucks / GOMES Media

Foto: NK Dressuur 2015 sponsored by Roelofsen | © GOMES Media

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate