GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Jiménez Cobo wint CDI3* Grand Prix in Sevilla

De Spanjaard Juan Antonio Jiménez Cobo won deze middag de CDI3* Grand Prix in het Zuid-Spaanse Sevilla. Dit deed hij met de witte Lusitano-hengst Euclides Mor. Hij wist de concurrentie ver achter zich te houden door 69.348% te scoren.

De Marokkaanse ruiter Ismaïl Jilaoui werd tweede met zijn What A Feeling en scoorde zijn eerste Olympische kwalificatiescore van 66.130%. De Portugees Miguel Ralão Duarte werd met Disturbio derde en noteerde 65.326%. In totaal kwamen er veertien combinaties aan start in deze Grand Prix. In totaal namen er zeven landen deel aan deze proef, waaronder Spanje zelf.

De Finse amazone Joanna Robinson, die voor Finland deelnam aan het WK Jonge Dressuurpaarden in Ermelo vorig jaar, maakte haar internationale Grand Prix debuut met Robinson en werd vierde. Een andere knappe prestatie kwam van de Iraanse amazone Litta Soheila Sohi. Zij werd zevende met haar Parcival-nakomeling Air F.K. en wist een persoonlijk record neer te zetten van 63.870%. Ze is de eerste en enige amazone ooit die voor Iran in de Grand Prix uitkomt. Door één jurylid werd ze zelfs op een derde positie geplaatst. De ruiter uit Uruguay, Ramón Beca Borrego, had iets minder geluk. Hij kwam met twee paarden aan start maar werd met Zaïre geëlimineerd en met zijn andere paard Ciclone werd hij dertiende.

De Grand Prix werd gejureerd door Sandy Phillips (GBR), Claudia Matos (POR), Dietrich Plewa (GER), Juan Carlos Campos Escribano (ESP) en Thomas Lang (AUT). Morgen staat de CDI3* Grand Prix en de CDI3* Grand Prix Freestyle op het programma.


Bron: GOMES Media | Archieffoto: Koen Gomes

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over. Hij studeert mediamanagement en heeft daarvoor inmiddels zijn eerste voetstappen in de Nederlandse televisiebranche gezet.
Translate
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands