GOMES Media

Media Management and marketing | Global media production

Nieuws

Canadees team voor Pan-American Games bekend

Het Canadese dressuurteam voor de Pan-American Games in Lima, Peru eind juli is bekend. Het team bestaat uit ervaren amazones die een ticket voor de Olympische Spelen moeten binnenslepen. De Pan-American Games geldt namelijk als kwalificatie voor de Spelen volgend jaar.

De Canadese paardensportfederatie maakte het team op hun website bekend. Het team bestaat uit twee lichte tour en twee zware tour combinaties.

  • Jill Irving – Degas 12
  • Naima Moreira Laliberte – Statesman
  • Tina Irwin – Laurencio
  • Lindsay Kellock- Floratina

Megan Lane met Zodiac MW en Belinda Trussell met Carlucci zijn aangewezen als beide reserves. Lane voor de zware tour en Trussell voor de lichte tour. Christine Peters is de Chef D’équipe van het team.

De Pan-American Games zullen van 26 juli tot 11 augustus worden gehouden in de Peruaanse hoofdstad Lima en zal het grootste sportevenement ooit worden in het land. Lima mag zo’n 6.700 atleten verwachten uit 41 landen in 39 sporten waarvan 62 disciplines.

Bron: equestrian.ca

Foto: Naima Moreira Laliberté en Statesman tijdens het CHIO Rotterdam vorig jaar. | © GOMES Media

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koen is all-round in media. He has been passionate about the (equestrian) world for many years and travels all over the world. He works currently for different national federations worldwide and studies international politics.
Translate