GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Nederland met belofteteam naar Hickstead

Bondscoach Alex van Silfhout heeft voor de CDIO3*-NC landenwedstrijd in het Britse Hickstead gekozen voor een belofteteam. Dit team bestaat uit jonge combinaties die in de toekomst voor verrassingen kunnen gaan zorgen. Twee amazones maken hun debuut in een landenwedstrijd door de Nederlandse vlag te vertegenwoordigen, twee amazones zaten al eens eerder in het team.

Het Nederlandse team ziet er als volgt uit:

  • Lynne Maas – Electra
  • Lucie Louws – Evito
  • Stephanie de Frel – Calrieta H
  • Saskia Maertens – Legend of Loxley

Voor Lynne Maas is het haar derde teamopname. Haar talentvolle merrie Electra is er een om in de gaten te houden. Haar internationale debuut in Kronenberg, zo’n drie weken geleden zag er al hoopvol uit. Voor Stephanie de Frel is het haar tweede teamopname. Haar teamdebuut was eveneens in Hickstead in 2017.

Lucie Louws is met haar Evito een rijzende combinatie die in Saumur zelfs al boven de 70% uitkwam in de CDI3* Grand Prix. De amazone is nog relatief onervaren op dit niveau maar zal zeker van onschatbare waarde zijn in het Nederlandse team. Saskia Maertens zal tevens haar debuut maken in het Nederlandse team. Na de vele successen in de internationale lichte tour, doet ze nu al een tijdje goed mee in de Grand Prix, zal deze wedstrijd een bevestiging zijn van haar mooie resultaten de afgelopen wedstrijden.

De wedstrijd in Hickstead vindt plaats van 25 tot en met 28 juli en zal de laatste landenwedstrijd zijn van het seizoen.


Bron: GOMES Media

Foto: Lynne Maas en Electra tijdens het WK Jonge Paarden in 2016 | © Gomes

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate