GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Verenigde Staten met ‘Lichte Tour-team’ naar Lima

De Amerikaanse paardensportfederatie heeft de namen bekend gemaakt die de Amerikaanse vlug zullen vertegenwoordigen tijdens de Pan-American Games in Lima. Van 26 juli tot 11 augustus komen de beste ruiters uit Noord, Midden- en Zuid-Amerika samen om te strijden voor een Olympische ticket.

De Verenigde Staten hebben zich als gekwalificeerd voor de Olympische Spelen volgend jaar en dus hebben ze besloten te gaan voor een nog jong en onervaren team zonder Zware Tour combinaties. Eerder lieten andere Amerikaanse ruiters al weten niet meer mee te doen voor de kwalificaties om hun paarden te besparen en zich te focussen op Tokio.

Het team bestaat uit:

  • Nora Batchelder – Faro SQF
  • Endel Ots – Lucky Strike
  • Sarah Lockman – First Apple
  • Jennier Baumert – Handsome

De reserve die is aangesteld is wel een combinatie die uitkomt in de Grand Prix. Nick Wagman, die afgelopen weekend nog succesvol was in Geesteren, zal als reserve paarraad staan met zijn paard Don John.

Sarah Lockman komt aan start met een bekende; First Apple. Deze koffievos was voorheen in eigendom van Carolyn Kooiman en werd succesvol uitgebracht door Patrick van der Meer. Zij kwamen onder andere aan start op het WK Jonge Paarden in Ermelo.


Bron: USEF/GOMES Media

Foto: GOMES Media

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate