GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Jeannette Wolfs in jurypanel voor Paralympische Spelen

Het Nederlandse 5* para-dressuur jurylid Jeannette Wolfs is aangesteld als een van de juryleden die de Paralympische Spelen zal jureren. Het wordt voor Wolfs de derde keer dat ze is aangewezen voor een groot Kampioenschap, maar wel haar eerste Paralympische Spelen. De Paralympische Spelen vinden volgend jaar van 25 tot en met 31 augustus plaats in Tokio, Japan.

Wolfs werd op 1 juli 2017 gepromoveerd als 5* jurylid en kreeg daarmee de hoogste jurystatus binnen de para-dressuur. Datzelfde jaar werd ze aangewezen om de Europese Kampioenschappen in Göteborg te jureren. Dit jaar is ze voorzitter van de jury tijdens de Europese Kampioenschappen in Rotterdam. Volgend jaar zal ze in Tokio deze eervolle taak als jurylid op zich nemen. Naast haar 5* status in de para-dressuur, kent ze ook een FEI 3* status in de reguliere dressuur en is ze FEI 3* jurylid bij de jonge paarden.

Ze zal worden vergezeld door de voorzitter van de jury: Marco Orsini (GER), Kjell Myhre (NOR), Suzanne Cunningham (AUS), Sarah Leitch (GBR), Alison Pauline King (HKG) en Katherine Lucheschi (ITA). Anne Prain (FRA) is aangesteld als eerste reserve, Marc Urban (BEL) als tweede reserve.

De Nederlandse Hanneke Gerritsen, ook FEI 5* para-dressuur jurylid, zal de taak van technisch afgevaardigde vervullen.

Eerder werd al het dressuur jurypanel voor de Olympische Spelen bekend gemaakt. Francis Verbeek-van Rooy is de Nederlandse inbreng in het jurycorps.


Bron: GOMES Media

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate