GOMES Media

Media Management and marketing | Global media production

Nieuws

Werth nog altijd nummer 1, van Mierlo hoogste binnenkomer

Een nieuwe maand is weer aangebroken en dus zijn er weer nieuwe FEI wereldranglijsten gepubliceerd. Nog altijd staat Isabell Werth op plek 1 en 2 met Weihegold OLD en Bella Rose. De Amerikaanse Laura Graves behoudt haar positie op plek 3. Danielle van Mierlo is de hoogste binnenkomer in de gehele ranglijst.

De top tien is weinig verandert. Alleen Kasey Perry-Glass en Isabell Werth verruilen van positie. Perry-Glass van 6 naar 5 en Werth (met Emilio) van 5 naar 6. Hans-Peter Minderhoud is met Glock’s Dream Boy N.O.P. nog altijd de hoogst genoteerde Nederlander op plek 13. Emmelie Scholtens maakt met Desperado een sprong in de top 50. Zij ging van 58 naar 41. Andere Nederlanders in de top 50 zijn Madeleine Witte-Vrees (36), Adelinde Cornelissen (45), Anne Meulendijks (38) en Diederik van Silfhout (49).

Danielle van Mierlo komt als hoogste nieuwkomer binnen op plek 434 en dat is behoorlijk hoog voor een nieuwkomer in de lijst. Met haar Dayano kwam ze in Kronenberg voor het eerst internationaal aan start, begin juni. In Geesteren wist ze eveneens goed te scoren en verzamelde daarmee 708 punten. Deze maand zal ze in Falsterbo voor het Nederlandse team rijden in de 5* Nations Cup.

Andere ruiters die flink zijn gestegen zijn Belinda Weinbauer (AUT), Charlotte Dujardin (GBR), Jacob Noerby Soerensen (SWE), Remy Bastings (NED) en Tanya Seymour (RSA).

Bekijk de volledige lijst hier.


Bron: GOMES Media

Foto: Danielle van Mierlo en Dayano tijdens het CDI Geesteren afgelopen maand | © GOMES Media

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koen is all-round in media. He has been passionate about the (equestrian) world for many years and travels all over the world. He works currently for different national federations worldwide and studies international politics.
Translate