GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Photo credits: Lily Forado
Nieuws

Volledige deelnemerslijsten voor EK jeugd bekend

Gister was de sluitingsdatum voor deelnemers voor de Europese Kampioenschappen Children, Junioren, Young Riders en de U25 in het Italiaanse San Giovanni in Marignano. Volgende week zullen zo’n 220 ruiters aan start komen tijdens dit EK. Dat betekend het grootste deelnemersaantal ooit! De deelnemerslijsten zijn inmiddels bekend en zijn hier alvast exclusief te vinden.

Nederland zal in alle vier de categorieën aan start komen met een volledig team van vier. Imke Schellekens-Bartels is bondscoach van het Children team, terwijl Monique Peutz het druk zal krijgen met maar liefs drie teams; de Junioren, Young Riders en de U25. Alle vier de teams zijn favoriet voor eremetaal en zelfs voor een plekje op het hoogste schavot.

De volledige deelnemerslijsten:

De lijsten kunnen alleen nog wijzigen als er een combinatie zich afmeld of als er in dat geval een reserveruiter moet invallen.


Bron: GOMES Media (zonder toestemming GEEN overname)

Foto: Daphne van Peperstraten en Cupido | © Lily Forado

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate