GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Sterk Brits dressuurteam naar Rotterdam

De Britse paardensportfederatie heeft zijn team bekend gemaakt dat zal afreizen naar de Europese Kampioenschappen in de Nederlandse havenstad Rotterdam. Dit team kan voor medailles gaan zorgen en bestaat uit bekende gezichten, maar ook een nieuw gezicht.

Het Britse dressuurcomité heeft voor het volgende team gekozen:

  • Charlotte Dujardin – Mount st. John Freestyle
  • Carl Hester – Hawtins Delicato
  • Gareth Hughes – Classic Briolinca
  • Charlotte Fry – Dark Legend

De eerste reserve voor het team is Richard Davison met Bubblingh, terwijl Lara Butler met Rubin Al Asad is aangewezen als tweede reserve. Alleen Charlotte Dujardin heeft haar eigen paard als reserve. Zij heeft Erlentanz achter de hand.

Voor Charlotte Fry zullen het haar eerste Europese Kampioenschappen worden bij de senioren, nadat ze vorig jaar goud won op het EK U25 met deze Dark Legend. Ze zat afgelopen juli al in het Brits team voor Aachen.


Bon: British Dressage

Foto: Medaillekandidaat Charlotte Dujardin en Mount st John Freestyle | © Koen Gomes

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate