GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Volledige deelnemerslijst voor EK Rotterdam bekend

Hoewel de meeste landen hun teams bekend hebben gemaakt, zijn nu definitief alle deelnemers bekend voor het Europees Kampioenschap van 19 tot en met 25 augustus in Rotterdam. Het totale veld bestaat uit 70 deelnemers.

Totaal zijn er 24 landen die uitkomen in de dressuur. Armenië zal voor het eerst deelnemen aan het Europees Kampioenschap. Daarnaast staan er ook landen als Slovenië, Slowakije en Georgië op de lijst. Verder komen de sterke landen als Duitsland, Groot-Brittannië, Zweden, Denemarken en natuurlijk Nederland aan start met hun sterkste teams. Landen als Polen en Noorwegen ontbreken op het EK, evenals Italië die hun teams reeds al bekend had gemaakt maar op het laatste moment hun deelname introk.

Naast het EK Dressuur, vindt er ook het EK Springen en het EK Para-Dressuur plaats. Het is hiermee het grootste paardensportevenement in Nederland van dit jaar en tevens van Rotterdam.


Bron: GOMES Media

Foto: Koen Gomes

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate