GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Gevers’ Crescendo verkocht naar Zweden

Dressuuramazone Katja Gevers heeft haar Crescendo verkocht naar de Zweedse amazone Matilda Stymne, dat meldt Gevers op haar Facebook pagina. Crescendo werd gefokt door haar ouders, wat het voor Gevers extra moeilijk maakte.

Op Facebook laat ze weten: ‘Vandaag is een dag met gemengde gevoelens. Mijn grote vriend Crescendo heeft de stallen verlaten en is vandaag vertrokken naar zijn nieuwe eigenaresse Matilda Stymne. Ze zijn al een hele mooie combinatie samen en hij zal het fantastisch krijgen op zijn nieuwe stal in Zweden. Ik zal hem natuurlijk wel ontzettend missen. Cescendo isboren in de achtertuin an mijn ouders en heb hem helemaal zelf opgeleid naar de Grand Prix. Ik heb echt elke dag van hem genoten.’Aldus Gevers. Ze sluit verder af met: ‘Crescendo bedankt voor de afgelopen bijzondere jaren en wens je al het beste met je nieuwe amazone.’

In totaal liep de Tolando-nakomeling elf internationale proeven in onder andere München, Villach, Falsterbo, Mechelen en zijn laatste internationale wedstrijd in Darmstadt. Vervolgens werd de ruin alleen nog nationaal Grand Prix gestart.


Bron: Facebook Katja Gevers/GOMES Media

Foto: Katja Gevers en Crescendo tijdens CDI Darmstadt | © 2016 GGOMES Media

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate