GOMES Media

Media Management and marketing | Global media production

Nieuws

EC Rotterdam: fotoverslag van de Grand Prix Special

Het was een zinderende avond met prachtige sport. Isabell Werth won het goud, al had ook niemand het erg gevonden als Dorothee Schneider er met de titel vandoor ging. In het prachtige verlichtte Rotterdam stadion werden dan ook de nodige beelden gemaakt die we je niet willen onthouden.

Totaal kwamen er dertig combinaties aan start die zich door middel van de Grand Prix hadden gekwalificeerd. Naast de top drie, leverde Edward Gal voor Nederland het beste resultaat door achtste te worden. Morgen gaat de afsluitende kür op muziek van start waarin het opnieuw een spannende strijd zal worden.

Bekijk het fotoverslag van de Grand Prix Special hieronder.

Het podium.
« 1 of 29 »

Foto’s: © 2019 GOMES Media

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koen is all-round in media. He has been passionate about the (equestrian) world for many years and travels all over the world. He works currently for different national federations worldwide and studies international politics.
Translate