GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

EC Rotterdam: fotoverslag van de Grand Prix Special

Het was een zinderende avond met prachtige sport. Isabell Werth won het goud, al had ook niemand het erg gevonden als Dorothee Schneider er met de titel vandoor ging. In het prachtige verlichtte Rotterdam stadion werden dan ook de nodige beelden gemaakt die we je niet willen onthouden.

Totaal kwamen er dertig combinaties aan start die zich door middel van de Grand Prix hadden gekwalificeerd. Naast de top drie, leverde Edward Gal voor Nederland het beste resultaat door achtste te worden. Morgen gaat de afsluitende kür op muziek van start waarin het opnieuw een spannende strijd zal worden.

Bekijk het fotoverslag van de Grand Prix Special hieronder.

Het podium.
« 1 van 29 »

Foto’s: © 2019 Koen Gomes

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate