GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Spannende ontknoping vandaag in Kralingse Bos

Vandaag is het alweer de een na laatste dag van het Europees Kampioenschap voor springen, dressuur en para-dressuur. Een spannende dag waarin de ontknoping bij de dressuurruiters zal plaatsvinden. Lukt het Isabell Werth opnieuw om de concurrentie achter zich te houden of zal Dorothee Schneider haar vandaag inhalen?

In de landenwedstrijd was Duitsland al onverslaanbaar en ook in de Special was het podium gevuld met twee Duitsers, Werth en Schneider. De kans is daarom groot dat dat vandaag ook zal gebeuren. Toch kunnen ze de nodige concurrentie verwachten van onder andere landgenoot Jessica von Bredow-Werndl, natuurlijk de Deense Cathrine Dufour en haar teamgenoot Daniel Bachmann Andersen, maar ook de ijzersterke Judy Reynolds uit Ierland. Voor Nederland zijn de ogen gericht op Edward Gal met Zonik.

Vandaag is ook de ontknoping van de landenwedstrijd bij de para-dressuur. Nederland heeft er al drie proeven opzitten waarbij Nicole den Dulk, Rixt van der Horst en Frank Hosmar absolute top proeven hebben neergezet en de kans op een (gouden) medaille groot is. Alleen kopvrouw Sanne Voets komt vandaag nog in de baan om de medaille veilig te stellen.

De ontknoping van het Europees Kampioenschap Dressuur, de Grand Prix Freestyle, zal LIVE te volgen zijn via de NOS waarbij het ook live op de televisie zal worden uitgezonden.


Foto: Koen Gomes

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate