GOMES Media

Media Management and marketing | Global media production

For Gribaldi © Timo Martis
Nieuws

For Gribaldi duikt op in de Verenigde Staten

For Gribaldi, voorheen bekend onder Dinja van Liere, duikt op in de Verenigde Staten. De inmiddels geruinde nakomeling van Gribaldi werd namelijk dit jaar tijdens de Excellent Dressage Sales verkocht naar de Verenigde Staten voor een bedrag van €170.000,- euro. Met zijn nieuwe amazone staat hij op de startlijst tijdens de (inter)nationale wedstrijd in Saugerties NY.

For Gribaldi werd tot voor de verkoop op de EDS op het hoogste niveau uitgebracht door Dinja van Liere. Van Liere leidde hem ook op tot het hoogste niveau en bracht hem uit op de Wereldkampioenschappen voor Jonge dressuurpaarden bij de 7-jarigen in Ermelo 2017. Hier werd hij 14e in de kleine finale. For Gribaldi werd geboren in de stallen van Joop van Uytert, die al die tijd ook eigenaar is gebleven en hem gefokt heeft. For Gribaldi bracht toen hij nog hengst was ook meerdere nakomelingen voor, maar werd in 2018 geruind.

Dit weekend staat hij met zijn nieuwe Amerikaanse amazone Sandra Holden op de startlijst in Saugerties NY in de First en Second Level rubrieken. Deze tellen ook als Adult Amateur Kampioenschappen voor Regio 8 in de Verenigde Staten. For Gribaldi doet hiermee wel een stapje terug, aangezien hij voorheen is uitgebracht op het hoogste niveau. First en Second level staan ongeveer gelijk aan L/M niveau in Nederland.

Er staan niet alleen nationale rubrieken op het programma in Saugerties, maar ook internationale rubrieken, waaronder de CDI-W Grand Prix en CDI-W Lichte Tour. In deze laatste rubriek komt een Nederlandse aan start. De in de Verenigde Staten woonachtige Suzanne van Cuyk komt met haar Fygaro aan start in de Prix st. George en de Intermediaite I.

Voor alle startlijsten en uitslagen van de wedstrijd in Saugerties, klik hier.


Bron: GOMES Media

Foto: Dinja van Liere en For Gribaldi tijdens het WK in Ermelo | © 2017 Timo Martis

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koen is all-round in media. He has been passionate about the (equestrian) world for many years and travels all over the world. He works currently for different national federations worldwide and studies international politics.
Translate