GOMES Media

Media Management and marketing | Global media production

Nieuws

Anne Meulendijks vervangt Daniel Bachmann in SAAB Top-10

De Nederlandse Anne Meulendijks komt begin december aan start tijdens de SAAB Top-10 in het Zweedse Stockholm. Met haar Avanti vervangt ze de Deense topruiter Daniel Bachmann Andersen die aanvankelijk met Blue Hors Don Olymbrio aan start zou komen. Vanwege de ruiterwissel met Agnete Kirk Thinggaard, dat deze ochtend bekend werd, zal Bachmann Andersen daarom niet naar Stockholm afreizen.

Eerder meldde we al dat Emmelie Scholtens met Desperado aan start zal verschijnen in Stockholm. Zij ontving van de organisatie een exclusieve uitnodiging. Nu mag ook Meulendijks op persoonlijke uitnodiging naar de Zweedse hoofdstad.

De SAAB Top-10 is een initiatief van de Zweedse topruiter Patrik Kittel waarin de beste 10 ruiters van de wereld het tegen elkaar opnemen in een CDI5* met een recordbedrag aan prijzengeld. De wedstrijd staat dus in een bijzonder rijtje met wedstrijden. Isabell Werth, Dorothee Schneider, Helen Langehanenberg en Jessica von Bredow-Werndl komen voor Duitsland aan start. Cathrine Dufour zal nu de enige Deense afgevaardigde zijn en zal verder worden vergezeld door Patrik Kittel, Therese Nilshagen en Antonia Ramel voor Zweden. Nederland komt met twee ruiters aan start.


Bron: GOMES Media

Foto: Anne Meulendijks en Avanti | © 2019 GOMES Media

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koen is all-round in media. He has been passionate about the (equestrian) world for many years and travels all over the world. He works currently for different national federations worldwide and studies international politics.
Translate