GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Promoties bij FEI-juryleden

Tijdens de Course Promotion voor 3*- en 4* FEI dressuurjuryleden zijn in totaal dertien van de vijftien juryleden geslaagd voor hun examen en daarmee gepromoveerd. Het gaat om negen juryleden die van 3* naar 4* status promoveren en vier nationale juryleden die nu gepromoveerd zijn tot 3* FEI jurylid.

Deze Course Promotion werd afgelopen week georganiseerd tijdens de Stuttgart German Masters en werd voorgezeten door de Course directors Katrina Wüst (GER) en Isobel Wessels (GBR). Beide examinatoren zijn gerenommeerde 5* juryleden. Wüst is tevens volgend jaar jury-voorzitter tijdens de Olympische Spelen in Tokio. Het examen bestond uit een theorie examen en een shadow-judging, waarbij ze met de Wereldbekerwedstrijd in Stuttgart mee moesten jureren en op de resultaten werd geëvalueerd. Als afsluiting moesten ze een persoonlijk interview houden met de examinatoren.

Voor Nederland is Janine van Twist gepromoveerd tot 4* jurylid en is Patricia Wolters het nieuwe lid bij de FEI, zij mag zich nu 3* jurylid noemen. Van Twist promoveerde in 2016 tot 3* jurylid en behaalde dit jaar haar bevoegdheid om jonge paarden internationaal te mogen jureren.

De andere geslaagden bij de 4* zijn; Claudia Thaler (AUT), Gabriela Valeriánová (CZE), Annick Dauban (FRA), Sandrine Trimborn (FRA), Linda Warren Davey (NZL), Agnieszka Majewska (POL), Anna Eliseeva (RUS) en Hans Voser (SUI).

Naast Patricia Wolters zijn er nog drie andere juryleden die zijn gepromoveerd tot internationaal 3* jurylid. Connie Murray (AUS), Birgit Valkenborg (CAN) en Barbara Franyó (HUN). Voor Wolters was het dubbel feest, zij werd namelijk afgelopen weekend ook nog oma, zo meldde ze op haar Facebook.

Hun promotie gaat per ingang van het nieuwe jaar in.


Foto: Facebook Agnieszka Majewska

Bron: GOMES Media

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate