GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Don Olymbrio maakt internationale rentree onder Kirk Thinggaard

Blue Hors Don Olymbrio zal volgende week zijn internationale rentree maken met zijn nieuwe amazone Agnete Kirk-Thinggaard tijdens het CDI3* Wellington FL, gedurende het Global Dressage Festival van 23 tot en met 26 januari. De Deense amazone nam vorig jaar de teugels over van Daniël Bachmann Andersen, die de hengst eerder succesvol uitbracht.

Bachmann Andersen wist uitstekende resultaten neer te zetten met de Nederlands gefokte hengst. Zo wonnen de wedstrijden als in ‘s-Hertogenbosch en Herning en scoorden ze meerdere malen in de 80%. De ruiterwissel kwam dan ook als een verrassing, toen Blue Hors het bekend maakte. Agnete Kirk Thinggaard rijdt zelf ook voor Blue Hors, waardoor deze combinatie ook tot stand kwam. Thinggaard was eerder succesvol met Jojo AZ en zat in het Deense team tijdens het EK in Aachen, Göteborg en Rotterdam en nam al deel aan de Spelen van 2016 in Rio de Janeiro. Met Blue Hors Don Olymbrio hoopt ze dit jaar te kwalificeren voor Tokyo en is daarom dit seizoen vertrokken richting de Amerikaanse staat Florida om zich daar voor te bereiden en de hengst uit te brengen.

Naast Don Olymbrio zal ze ook Blue Hors Zatchmo uitbrengen in de CDI3* Grand Prix. Bekijk een deel van de deelnemerslijst hieronder.

Entries CDI3* Wellington

Bron: GOMES Media

Foto: Blue Hors Don Olymbrio en Daniel Bachmann | 2018 ©️ Koen Gomes

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate