GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Charlotte Dujardin komt naar ‘s-Hertogenbosch

Charlotte Dujardin heeft toegezegd naar Indoor Brabant – The Dutch Masters te komen met haar Mount St. John Freestyle, dat bevestigd de organisatie van The Dutch Masters op hun website. De tweevoudig Olympisch Kampioene kwam vorige week ook al aan start op Jumping Amsterdam waar ze twee keer tweede werd.

De 34-jarige amazone won de wereldbekerwedstrijd van London-Olympia en werd tweede in Lyon en Amsterdam met Mount St. John Freestyle en staat nu op een vierde plaats in de tussenstand. Ze wordt gezien als één van de grootste concurrenten van titelverdedigster Isabell Werth tijdens de finale in Las Vegas. In Amsterdam was het verschil tussen de twee dressuurtoppers minimaal. Charlotte wist in 2014 en 2015 de finale te winnen met haar toppaard Valegro. Het is de eerste keer dat Dujardin in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch te zien is. Zij heeft bevestigd dat zij haar huidige topper Mount St. John Freestyle zal starten in de wereldbekerwedstrijden van The Dutch Masters op donderdagavond (Grand Prix) en zaterdagmiddag (Kür op Muziek).

Dujardin komt niet als enige Britse aan de start, ook Carl Hester, trainer van Charlotte, komt naar de Brabanthallen samen met de U25 Europees kampioene van 2018, Charlotte Fry en Richard Davison.


Bron: The Dutch Masters

Foto: Charlotte Dujardin | © 2019 KG

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate