GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Hippisch Gelderland keert terug in 2020

Met trots kan het bestuur van Stichting Outdoor Gelderland melden dat één van de mooiste outdoor concoursen van Nederland, tegen alle eerdere berichtgevingen in, doorgang gaat vinden in 2020. Het bestuur organiseert zelfstandig, onder de nieuwe naam Hippisch Gelderland, van 25 tot en met 28 juni, een internationaal paardensportevenement in Arnhem.

Nadat vele paardensportliefhebbers hebben laten blijken het erg jammer te vinden dat Outdoor Gelderland in 2020 geen doorgang kon vinden, heeft het bestuur zich de afgelopen maanden met man en macht ingezet om te onderzoeken of het toch mogelijk is om de paardensport op Sportcentrum Papendal te behouden. Met de steun van de gemeente Arnhem en de provincie Gelderland, die paardensport als een van haar zes kernsporten beschouwt, komt Hippisch Gelderland terug op de provinciale en internationale paardensportkalender te staan, in 2020 én in de verdere toekomst.

In de springrubrieken op CSI1*- en CSI3*-niveau zullen internationale springruiters en amazones acte de présence geven, met als absoluut hoogtepunt de Grote Prijs van Gelderland op zondagmiddag. Naast de landelijke-, jeugd- en bixie-rubrieken voor de jongste ruitertjes, zullen er enkele nieuwe internationale dressuurrubrieken aan het programma worden toegevoegd, ten behoeve van een nog breder publiek.

Omdat het bestuur van mening is, dat het concours voor iedereen toegankelijk moet zijn, wordt er geen entreegeld gevraagd. Voor het parkeren van de auto en de toegang op de tribune op de vrijdagavond, zaterdagavond en de zondagmiddag worden wel kaarten verkocht. Met een uitgebreid promodorp, een sfeervolle culifair, tal van leuke activiteiten en in de avonden muziek, zullen de deelnemers én bezoekers gezellige dagen gaan beleven.


Bron: Persbericht Hippisch Gelderland

Foto: © 2018 Koen Gomes

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate