GOMES Media

Media Management and marketing | Global media production

Nieuws

Europese Kampioenschappen Junioren en Young Riders in Hartpury afgelast

De Europese Kampioenschappen voor Junioren en Young Riders, dat gepland stond voor 27 juli tot en met 2 augustus, gaat vanwege het Coronavirus dit jaar niet door. Dit geldt niet alleen voor de Dressuur, maar ook voor de eventing. Het Hartpury Dressage Festival zal ook niet doorgaan.

De organisatie liet weten het niet mogelijk te maken om het Kampioenschap dit jaar te organiseren. Er werd de laatste tijd al samen met de FEI gekeken naar eventuele andere mogelijkheden. Nu hebben ze in samenspraak met de FEI besloten het definitief af te lasten. Ze gaan kijken of het mogelijk is om het EK in 2021 alsnog te organiseren in de Britse studentenstad. Ook de jaarlijkse CDI3* tijdens het Hartpury Dressage Festival gaat niet door.

Naast het EK Junioren en Young Riders in Hartpury, heeft ook de organisatie van de Noord-Amerikaanse Kampioenschappen voor Junioren en Young Riders in Traverse City, Michigan, niet door te laten gaan. Dat hebben ze samen met de nationale federaties van de USA zelf, Canada en Mexico en de FEI besloten. Voor 2021 was het evenement al toegewezen aan Traverse City.

Over het EK Children en U25 in Pilisjaszfalu (HUN) is nog niks bekend gemaakt, al is de kans klein dat het evenement zal plaatsvinden.


Bron: Hartpury Equine College/USEF/GM

Foto: Gomes Media

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koen is all-round in media. He has been passionate about the (equestrian) world for many years and travels all over the world. He works currently for different national federations worldwide and studies international politics.
Translate