GOMES Media

Media Management and marketing | Global media production

Evi Eisenhardt (GER) 5*
Nieuws

FEI publiceert nieuwe lijst met Judge Mentors

De FEI heeft recentelijk een nieuwe lijst gepubliceerd met alle FEI Judge Mentors die verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van alle dressuur juryleden met een 2*, 3* of 4*-status. De lijst bestond voorheen ook uit een paar 4* juryleden, terwijl delict nu is aangepast naar alle 5*-juryleden.

Alle internationale juryleden van welke status dan ook moeten worden bijgeschoold. Zij worden bijgestaan en geholpen door de Judge Mentors die door de FEI zijn aangewezen. Bijvoorbeeld tijdens sit-ins en shadow judging worden de internationale juryleden bijgestaan en gecontroleerd door de mentors. Het betreft om alle 37 5*-juryleden die deze bevoegdheid hebben. De Nederlandse juryleden Francis Verbeek, Mari√ętte Sanders- van Gansewinkel en Eduard de Wolff van Westerrode hebben de hoogste status en zijn automatisch aangewezen als mentor. Per ingang van 1 mei werd de lijst in werking gesteld. De gehele lijst en benodigde documenten omtrent het educatie platform voor internationale juryleden vind je hier.

4*-juryleden die deze rol in het verleden hebben gekregen, komen te vervallen. Dit geldt ook voor gepensioneerde juryleden.


Bron: GOMES Media

Foto: FEI5* jurylid Evi Eisenhardt | Copyright GM

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koen is all-round in media. He has been passionate about the (equestrian) world for many years and travels all over the world. He works currently for different national federations worldwide and studies international politics.
Translate